Ouder & kind yoga

Ouder & kind yoga

Tijdens een ouder & kind yoga workshop is er vooral aandacht voor elkaar. De workshop is een mooi moment om de emotionele en fysieke band te versterken. In iedere workshop staat een ander thema centraal waar we mee werken. We gaan de verbinding aan met elkaar door middel van (duo) yogahoudingen, ontspanningsoefeningen, massage, visualisatie, spel en creatieve opdrachten. Het werken in duo’s en met de groep zal op een speelse manier plaatsvinden. Onderling plezier en vertrouwen staan voorop.

Je kunt de workshop als ouder samen met je kind volgen. Opa’s, oma’s, tantes en andere volwassene zijn natuurlijk ook welkom om een workshop te volgen.

Zorg er tijdens de workshop voor dat je makkelijk zittende kleding draagt, zodat je fijn kunt bewegen. Kort voor de workshop eten wordt niet aangeraden. Iets drinken en een stukje fruit eten kan wel.

Groepen:

Groep 1: 1 en 2-jarige kinderen

Groep 2: 3 t/m 5-jarige kinderen

Groep 3: 6 t/m 8-jarige kinderen

Data en tijden:

De data en tijdens van de workshops zijn wisselend. Wanneer er een workshop ouder & kind yoga wordt gegeven zal dit op de website en social media verschijnen. Houd deze dus goed in de gaten.

Kosten:

Per workshop betaal je €15,- als duo.